Actie Teylersmuseum Haarlem - ontvang 17,50 euro korting op aanschaf ballonticketHeeft u genoten van uw bezoek aan het Teylers museum? Wilt u nu zelf ook de lucht in? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Als bezoeker van het Teylers museum kunt u op vertoon van uw toegangskaartje of betalingsbewijs korting krijgen op de aanschaf van een ballonticket bij Clement Ballonvaarten. De korting is gelijk aan de prijs van het museumticket tot maximaal  € 17,50. Per ballonticket wordt maximaal 1 museum ticket korting gegeven.

De kortingsactie geldt voor alle Teylers museum tickets die zijn aangeschaft in maanden juli, augustus en september 2016 en kunnen gebruikt worden bij de aanschaf van ballontickets bij Clement Ballonvaarten in dezelfde periode. Aangeschafte ballontickets zijn minimaal één jaar geldig.

 

Bestellen ballonticket

Bestel nu uw ballonticket met korting hier en vermeld dat u gebruik wilt maken van de Teylersmuseum kortingsactie. Dit kunt u in het laatste veld (Uw bericht) van het formulier doen.

Veel plezier in de luchtballon!

Wilt u u zien hoe de conservator van het Teylers museum Terry van Druten met NHLeeft zelf is meegevaren in een luchtballon van Clement Ballonvaarten? Bekijk hier de video.