45 Responses

 1. Nelly Kommer-Gutter

  Wat een geweldige ervaring. We kwamen boven een wolkenband uit wat een pracht gezicht was en verder zon met scherpe lucht, dus ver kijken. Echt aan te bevelen. Een heel mooi cadeau voor mijn man en ik.

 2. Ronald

  Op 29-8-2019 met z’n zessen (+twee “kapteins”) een fantastische “vaart” gemaakt van Egmond naar Avenhorn. Schitterend weer, mooie uitzichten boven Alkmaar en Heerhugowaard etc.
  Sven en zijn medewerkers maken er echt een “persoonlijke”, relaxte, goed verzorgde tocht van en doen er alles aan om het je naar je zin te maken. Geen massaal gebeuren. Niet goedkoop maar absoluut de moeite waard om te doen!

 3. Leonie Hirs

  Zaterdag24/8 een ballonvaart gemaakt van Enkhuizen naar Lutjewinkel. Fantastisch! Het was heerlijk weer en het zicht was geweldig. We hebben enorm genoten. Zeker een aanrader!

 4. Matthieu Besteman

  Het was fantastisch om een deel van Noord-Holland van bovenaf te zien, vertrokken uit Enkhuizen en geland in Lutjewinkel, genoten van top tot teen, en het uitzicht.
  Bedankt voor deze ballonvaart en een prachtige avond met een champagnedoop en Diploma na.

 5. Annette

  Zo wat hadden wij een mooie avond. Van de Zuid-schermer tegen Akersloot aan tot Hoogwoud. Wij weten zeker dat wij nog een keer gaan.

  Groetjes Martie en Annette

 6. Edwin en Wendy

  Ballonvaart gemaakt van Oudkarspel naar Schermerhorn. Was echt super om mee te maken. Aanrader! Sven en Antos bedankt.

 7. Chantal Jonker

  Het was een prachtige vaart, een geweldige belevenis!
  Mooi om je bekende wereld eens van een andere kant te zien, ik ben heel blij dat ik dit nog heb kunnen doen met jullie hulp.

  Top team, grote aanrader!

 8. Ruud Kok

  Wat een geweldige ervaring! Op 28 juni mee gevaren van Hauwert naar Stompetoren. Prachtige vaart, super begeleiding van Sven en alles geweldig voor elkaar.
  Ik ga zeker weer een keer mee!

 9. Johan de Jong

  Het was een verjaardagscadeau van de kinderen.
  De introductie van Sven was uitstekend.
  De ervaring: enorm!

 10. Wouter en Marjolein

  Het was een geweldige ervaring. Heel leuk om het hele proces mee te maken van optuigen, varen landen en weer opruimen. We gingen van Alkmaar naar Avenhorn. Halverwege vlak boven de weilanden gevaren wat ook weer een mooie ervaring was.

 11. Kuiper

  Afgelopen zondag een vaart bij jullie gemaakt.
  Wat een belevenis was dat. We hebben zeer genoten.
  We komen zeker nog een keer terug.
  Groeten, Fam Kuiper

 12. Bert Casteleijn

  Bedankt Sven Ton en Jannie mooie vaart gemaakt van Purmerend noord tot voorbij Hoorn, prachtig weer en mooi uitzicht.
  Leuk om te helpen met opbouwen en aftuigen van de ballon
  Gaan we zeker nog een keer doen
  met vriendelijke groet. Bert en Astrid Casteleijn

 13. Rolf Wissenburg

  05-10-2018 prachtig onbewolkt weer bij 20 graden en windkracht1 het genoegen gehad om met Sven en Antos een prachtige ballonvaart te mogen meemaken van Graft naar Obdam. Heb hier werkelijk enorm van genoten.
  Leuk om samen met het team van Clement de ballon helemaal vaarklaar te maken en na de vaart ook weer af te tuigen. Ik raad dit iedereen aan!!!

  Rolf Wissenburg

 14. Jan en Hannie

  wij hebben door middel van de ballonvaart onze huwelijksdag gevierd en het was fantastisch. we zouden zo weer meegaan ondanks het feit dat ik (Hannie) hoogtevrees heb. In de ballon vergeet je dat snel want het is adembenemend mooi. Spectaculair bedank voor deze mooie ervaring. Hannie en Jan.

 15. Rolf M.

  Unieke ervaring, fantastisch moment je moet het ervaren. Elke beschrijving doet te kort wat het in het echt is. Drie keer is scheepsrecht, maar ondanks dat het wat meerdere afspraken heeft geduurd. Leuk dat wij al eerder onder de leiding van Antos en net niet ballonvaart hebben meegemaakt. Het weer wilde uiteindelijk niet meewerken.
  Sven heeft dat goed ingehaald en wij hebben een bijzonder mooie vlucht meegemaakt.
  Dank voor alles en ik ga je zeker aanbevelen en mooi cadeau wat ik voor mijn 60de heb ontvangen, top.

 16. Freek, Niels, Sander, Tamara, Prescilla, Samantha, Nikita en Monica

  Een te gekke vaart gehad, alles was zeer goed geregeld. Kopje koffie vooraf, koekje erbij, de ballon en mandje uit de aanhanger halen, neerleggen, vasthouden, in een mandje kruipen, mandje laten kantelen (met 2 meiden erin) en in het mandje klimmen, klaar voor de vaart. Beetje wiebelend de eerste meters de lucht in, waarna de vaart rustig verliep. Heel mooi zicht op Noord-Holland. Geland vlak bij een landweggetje, door Sven en onze vrijwilliger Niels naar het landweggetje getrokken (met ons allemaal in het mandje, mijn complimenten), waarna de ballon naar beneden kon komen. Met z’n allen de ballon weer ingepakt en in de aanhanger getild. Gekroond tot baron of barones onder het genot van een glaasje champagne. De hele avond werd afgesloten met een heus echt certificaat.

 17. Daniëlle Keesman

  TE GEK !! Het was voor mij een verjaardagskado. En ik heb eigenlijk behoorlijke hoogtevrees. Maar weinig last van gehad. Zo hoog in de lucht zweven was een enorme belevenis voor ons alle 4. Top dag gehad ! Ontzettend gezellige, maar vooral professionele crew: Sven en collega vaarder en Ton met de volg auto.
  Thanks guys. . 👌🌿🍾

 18. Christa

  In het kader “doe eens iets anders met je buren” afgelopen zondag een fantastische ballonvaart gehad van Schagen naar Spierdijk. Zelfs de hoogtevrezers onder ons hebben het geweldig gehad, dus laat dat geen belemmering zijn!!!!
  Na afloop allemaal tot baron en barones gedoopt met heerlijke champagne, top ervaring!!!!!

 19. Toos

  Super mooie ervaring om mee te maken, van helpen de ballon voor te bereiden, de ballonvaart en de champagne aan het einde. Gezellig team om mee mee te gaan. Echt een aanrader!

 20. Matthijs

  Wat een geweldige ervaring! Ik heb zelf last van hoogte vrees en was echt angstig voor de vaart begon. Maar dit was achteraf echt niet nodig ik heb genoten van de complete ervaring! Eerst het helpen met het gereed maken van de balon en daarna heerlijk genieten van de serene rust in de lucht! Ik vond het geweldig!!

 21. Mandy

  Onwijs genoten van de ballonvaart! Was echt een mooie belevenis om mee te maken en zo rustig over de lucht te varen. En super mooi uitzicht, waardoor je fantastische fotos kan maken! Van te voren het hele proces gezien van het optuigen van een ballon en uitendelijk na de ballonvaart een leuk verhaal te horen gekregen met champagne.

 22. Lindeman

  Clement bedankt voor de mooie ervaring. Wat hebben wij met ons gezin genoten. We komen zeker nog eens terug.
  Vele mooie vaarten gewenst.
  Fam. Lindeman

 23. Chris

  Wij hebben van onze vrienden twee tickets kado gekregen voor een ballonvaart bij jullie. Lijkt ons te gek en we kijken er dan ook zeer naar uit.
  Groet, Chris en Moniek

 24. Sven

  Afgelopen week een prachtige ballonvaart gemaakt bij jullie.
  Vaarden recht over het centrum van Alkmaar. Kon voor ons niet beter.
  Een echte aanrader.
  Groet Niels en Karin

 25. Birgit

  Wat een prachtige ervaring heb ik cadeau gekregen van mijn lieve vrienden! Jammer dat er zo weinig wind stond maar Sven en Anthos wisten ons op genoeg mooie dingen te wijzen tussen Abbekerk en Opmeer. Voor herhaling vatbaar!

 26. Hans van Luit

  Gisteravond 19 juni hebben wij een geweldig mooie ballonvaart gemaakt. Het was een prachtige avond. We zijn opgestegen in Medemblik , langs Hoorn en andere leuke dorpjes beneden ons, om uiteindelijk te landen in de Goorn. Wat een belevenis. Sven vertelde, nadat we de ballon weer met z’n allen hadden opgeruimd, de geschiedenis van de ballonvaart. Hierna werden we benoemd tot baron en baronnes. Een plukje gras op je hoofd, waarna er een beetje champagne over je hoofd werd gegoten. Bijzonder !! 🙂 Vervolgens met alle pasagiers en bemanning het glas geheven. Nogmaals Sven het was bijzonder leuk en bedankt voor je enthousiasme. Een echte aanrader !
  Baron Hans en baronnes Gre van Luit

 27. Barones Yvonne

  Het lukte ons niet om binnen een jaar de ballonvaart te realiseren, maar dat was voor jullie geen probleem. Afgelopen zaterdag 17 juni hebben wij genoten van de vaart Bergen naar Middenbeemster. Kopje koffie met koek vooraf, uitleg en samen de ballon opzetten en na afloop opruimen, doop tot baron en barones en een cirtificaat als herinnering. Van het begin tot het eind genoten. Jullie zijn een topteam met elkaar. Sven, Antos en Ton bedankt voor deze mooie ervaring. Wie weet tot ziens.

 28. Ellen Burger

  Afgelopen zondag hebben wij een geweldige ervaring en belevenis gehad met onze 1e ballonvaart.
  Een heel gezellige sfeer en alles top geregeld. Een aanrader!
  Bedankt mannen, wellicht tot een volgende keer.
  Groet, Ren, Ellen en Yilan

 29. Christian Braas

  Op woensdag 19-04-2017 zijn we met 3 man meegevaren vanaf Middenmeer en uiteindelijk geland in Heerhugowaard. Wat een uitzicht en rust daar boven in de ballon, heerlijk! Sven nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

 30. Jori

  Prachtige vaart gemaakt op 05-09-2016. Allemaal heel vriendelijk, veilig en prettig. Erg mooi! Echt een aanrader.

 31. John. Smit

  Op 26 augustus zijn we Sven en Atos mee geweest. Het was een fantastische vlucht. Vanaf Opmeer richting Hoorn gestart. Gelukkig draaide de wind en konden we door tot Oosthuizen. Mooi laag en fantastisch uitzicht omdat het helder was. Het was voor ons de tweede keer en het was ook nu weer voor herhaling vatbaar. Een prachtige ervaring!

 32. Sjaak Hoogevorst

  Wat hebben wij genoten van de ballonvaart. En jullie hadden gelijk ik had geen last van hoogtevrees in de ballon.

 33. anneke souverein-apeldoorn

  ben zondag mee geweest het was een belevenis die ik niet gauw zal vergeten .is voor herhaling vatbaar ,maar dan over alkmaar

 34. Sylvester en Margot

  Super mooie vaart gemaakt. Van Heiloo, over Alkmaar en HHW naar Nieuwe Niedorp. Leuke uitleg gehad onderweg. Prima landing en aan het eind een leuke doop tot baron en barones.

 35. azing en sifra moltmaker

  Het was een te gekke ervaring, en het was wel de eerste , maar zeker niet de laatste keer dat we dit gedaan hebben. We zullen het onze bezoekers van het Beatles museum dan ook van harte aanbevelen.

 36. Anke

  Gisteravond met jullie een super mooie vaart boven Alkmaar gemaakt.
  We hebben er weer onwijs van genoten.
  Nogmaals onwijs bedankt…

 37. Lingerak

  Afgelopen zaterdag zijn wij met jullie ballon meegeweest. In een woord geweldig! Aan het eind begon het een beetje te miezeren maar dat zal onze pret niet verpesten!heel veel dank! Famillie lingerak, (Schagen)

 38. Féline en Lisanne

  Wij vonden de ballon omtrekken leuk om te doe als je in de ballon naar benden keek was alles net Madurodam het was suppppppppppppppppper leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 39. Emmy

  Gisteravond mijn man schoonmoeder en schoonzus uitgezwaaid, en gevolgd,wat hebben ze genoten! Super begeleiding (mijn schoonzus hulpbehoevend) een top team! Sven en collega’ s super bedankt , een wens die uit is gekomen en hoe! Bedankt voor alles.

  Ik ga ook zeker een keer mee, mijn angst is er niet meer 🙂

 40. Fam. Berenpoot

  Van het weekend ballonvaart gemaakt met ons gezinbij jullie. En wat hebben wij genoten het was een top avond.
  De jongste wil een spreekbeurt over de ballonvaart gaan houden dus die zal vast nog wel contact met jullie opnemen.
  Bedankt voor de onvergetelijke ervaring.

 41. Jennifer

  Wat een fantastische ervaring ! van Oudkarspel naar Noordbeemster gevaren en wat hadden we een geluk met de wind..zodat we ook boven het oude Heerhugowaard kwamen waar we allemaal wonen. Hartstikke gezellig team mannen en alles top geregeld. Er komt vast nog een volgende keer !!

 42. Marwa M

  Gisteren, zaterdag 11/6 ’16 mijn 1ste luchtvaart ervaring met jullie! Wat een topteam o.l.v. Sven! Alles was perfect van begin tot einde. Mijn waardering is een 10+ en zeker voor herhaling vatbaar.

 43. Zwart

  Ik wil jullie bedanken voor de mooie vaart.
  Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug.
  Groeten Familie Zwart

 44. Sjaak

  Hoi afgelopen donderdag me vriendin te huwelijk gevraagt bij jullie in de ballon.
  Was helemaal top geregeld. Wat hebben wij er van genoten.
  Groet Sjaak en Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *