Bij geschikt weer elke dag

 

Bij geschikt weer ziet u bijna dagelijks onze vrolijke, gekleurde luchtballonnen in de lucht hangen. Clement Ballonvaarten is het enige ballonvaartbedrijf dat in de kop van Noord-Holland is gevestigd. En omdat wij uitsluitend in Noord-Holland varen, kunt u bij ons op elke willekeurige dag een ballonvaart plannen.

Ballonvaart van Worden tot Noordeloos.

U kunt op elke willekeurige dag een ballonvaart inplannen

Zomer

Omdat bij ballonvaren de atmosfeer stabiel moet zijn, varen we in de zomermaanden 2 uur voor zonsondergang. Ook ochtendvaarten zijn mogelijk,  deze kunnen tot 2 uur na zonsopkomst.

Winter

In de wintermaanden staat de zon laag waardoor er weinig opwarming van de grond is. Dus stabiel weer! Hierdoor kunnen we in de wintermaanden midden op de dag varen. Wintervaarten gaan door meteorologische omstandigheden minder vaak door maar door de hogere zichtwaardes en prachtige winterlandschappen zeker de moeite waard.

Wintervaarten bieden door de hoge zichtwaardes prachtige winterlandschappen!

Aangezien ballonvaren afhankelijk is van meteorologische omstandigheden en we geen enkel risico willen nemen met onze passagiers kan het voorkomen dat een geplande ballonvaart niet doorgaat. In dat geval wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt.